METAMORPHOSE
Dominika & Magdalena

Fotografer, Föräldrar & Bästa Vänner

När ni anlitar Metamorphose får ni två bröllopsfotografer till priset av en! Fördelarna med att ha två fotografer på ert bröllop är många. Vi arbetar som ett fototeam och har erfarenhet från en mängd bröllop. Förutom att vi är ett team är vi också nära vänner och känner varandra väl, vilket resulterar i ett välfungerande, effektivt och ”osynligt” arbetssätt. Till skillnad från att ha en fotograf kan vi som två fotografer täcka mer av bröllopsdagen, dokumentera era känslor i allt från små detaljer till en mer övergripande helhet. Från bröllopsdagens morgon kan vi följa brud och brudgum på varsitt håll under de olika förberedelserna. Under porträttfotograferingen assisterar vi varandra, i allt från planering till utförande, och hjälps åt för att uppnå det bästa resultatet. Vid vigseln arbetar vi utifrån varsin vinkel och fångar alla ögonblick med en mängd olika variationer, vilket skulle vara omöjligt för en fotograf. Resterande delar av dagen kan en av oss t.ex. fotografera gästerna och dekorationerna i festsalen, samtidigt som den andre håller sig i närheten av brudparet för att inte missa något av de samtidigt pågående aktiviteterna.

 

PRISER 2018/2019

För oss är varje bröllopsdag är en unik kärleksberättelse som bör förevigas från början till slut. Vi är gärna med er med våra kameror från det att ni vaknar till dess att den sista champagneflaskan är urdrucken. Vi är flexibla när det gäller olika paket och arrangemang och kan vara med er exakt så länge ni vill. Pris styrs av hur mycket tid som behövs och om ni är intresserad av ett helt paket med bröllopsalbum, tackkort och förstoringar eller inte.
Priset för t.ex. bröllopsfotografering på lördagar/söndagar mellan maj och september startar på 6.000 kr inkl. moms. Kontakta oss och berätta mer om hur ni planerar ert bröllop så återkommer vi med en exakt prisuppgift. I varje pris ingår två fotografer, bokningsmöte och alla bästa högupplösta bilder på ett fint usb-minne. Samtliga bilder levereras med vår konstnärliga prägel och med minnen ni kommer att älska och aldrig glömma!

Vi, Dominika och Magdalena älskar att resa, träffa människor och få uppleva nya vackra miljöer. Vi reser gärna för att fotografera ert bröllop oavsett vilken plats i världen ni befinner er på! Kontakta oss gärna för mer information så kommer vi tillsammans fram till ett pris som passar båda parter!